Kurser på klubben!

På vår klubb är alla hundar välkomna - oavsett ras, storlek på hunden eller ålder!

   Vårt mål på klubben är att det ska finnas någon kurs för alla samtidigt som vi vill att alla hundägare ska ges förutsättningar för att utvecklas tillsammans med sin hund och kunna njuta som bäst av hundägandet. Oavsett om du vill tävla i framtiden eller om du ser fram emot att utveckla en trevlig relation till din hund med tips om roliga och givande aktiviteter så hoppas vi att du hittar det här hos oss.

   Nedan ges en kort presentation av några av de kurser som i dagsläget finns på klubben. För djupare information kring de olika kurserna får ni gärna kolla in respektive kurs sida. Bra att veta är att kurser startar upp kontinuerligt efter det att tillräckligt många anmälningar har inkommit. Därför kan det vara bra att anmäla sitt intresse för kurs även om nuvarande är full. All information om vad som behövs i anmälan till kurs finns nedan. 

   Vi hoppas att du och din hund ska hitta vad ni söker hos oss och att vi får följa er roliga resa.

Alla våra kurser ges i samarbete med Studiefrämjandet!

Valp

Valpar i åldern 3-6 månader välkomnas till denna grundkurs med fokus på att upprätta en god relation mellan hund och förare. 

Grundkurs

Grundkursen vänder sig till hundar som har passerat valpstadiet (3-6 månader vid kursstart) men som fortfarande vill lägga en god grund.

Allmänlydnad

För hundar som har gått valp/grundkurs. Den här kursen är en fortsättning till valp/grund. Här tränas möte med hund, stoppkommando, inkallningar osv. Kursen avslutas med ett prov, Allmänlydnadspasset.

Rallylydnad

En rolig kurs där hund och ägare tillsammans tränar att utföra specifika moment längs en skyltad bana.