Träningsgrupper


Noseworkgruppen Vi träffas tisdagar 18.00 – 20 ca. Man behöver ha gått en kurs i Nosework innan för att veta vad det är man gör här. Vi alla hjälps åt att sätta gömmor o ge varandra feedback på söken.
Ring Louise Adamsson på 0761 881 739 om du är intresserad.
Mail: nosework@bjuvsbk.se

Rallylydnadsgruppen
Vi tränar på måndagar från kl 18.00
Är du intresserad så hör av dig till Cecilia (Cecca) Wahlgren på 076 8868477, eller till Annicka Grönvall på 0734 232 944
Mail: rallylydnad@bjuvsbk.se

IGPgruppen
Vi tränar lydnad torsdagkvällar från 18.00, samtidigt som det är allmän träning. IGP-gruppen träffas ofta någon dag till i veckan för lydnad, då på olika dagar/tider. Skyddet körs på annan plats då vi inte har figge i Bjuv. OBS att endast bruksraser får lov att köra IGP-skydd i Sverige.
Vid intresse för IGP ta kontakt med Carina Schibrach eller Charlie Johansson. Vi planerar att dra igång en BH-kurs till våren så hör av dig!
Mail: igp@bjuvsbk.se

Agilitygruppen
Är du medlem och intresserad av att träna agility så gå gärna med i gruppen “Bjuvs BK agility” på facebook. där diskuterar vi banor, tävlingar samt träningsgrupp. oftast blir detta på onsdagar men det varierar lite beroende på när flest kan. Därför är det enklast att gå med i gruppen!

Kontakt Lovisa Hill på bjuvbk.agility@gmail.com